Ridley Kerékpárok

A Ridley egy belga kerékpár márka. Ridley kerékpárokkal hajt többek között az országúti Lotto-Belisol ProTour csapat is. Itthon a cyclocross futamokon találkozhattunk a Ridley-vel: Dósa Eszter és Fejes Gábor a női és férfi master, valamint Kurilla Bence, az U23 kategória dobogósai hajtotta a Ridley kerékpárokat. A Ridley-nek széles választéka van a cyclocross kerékpárok területén is, a Tiagrával és 105-össel szerelt alumíniumvázas X-Bowtól kezdve egészen a 4 világbajnokságot nyert csúcs X-Night-ig terjed a paletta.
A bringa BB30-as középrésszel és tapered kormánycsapággyal érkezik hazánkba is. A vásárlók pedig szabadon választhatnak a canti és tárcsafék közt. Az időfutamra készült Ridley kerékpárok egyedi tervezésének minden négyzetmillimétere az energiafogyasztás csökkentését célozza. Az F-Surface lakktechaológia 4,1%-os energiamegtakarítást biztosít.

Az országúti versenyekre készült Ridley kerékpárok egyik fejlesztési irányát a Noah képviseli. A Heliummal szemben itt a merevség és az aerodinamika kapta a nagyobb hangsúlyt. Ez a robosztus csőméretekből is látszik, illetve néhány apró részleten, pl. a fék elhelyezésen és a magas peremes Fulcrum kerekeken.

 

A 2019-es Ridley kerékpárok megtekinthetők kerékpárboltjainkban Budapesten és Vácon!

BANNER

Az üzlet a Cofidis Magyarországi Fióktelepének a közvetítője.
Max THM 38,99% Részletek..

 

szep

egkartya

Kérdezzen bátran:

Budai bolt: 0620 3599 521

Endre: 0620 3599 520

06203599504

Kérj visszahívást most!

Hétfő-Péntek 10-18 óra között!

Kerékpárválasztó

part2