header2014

Viper MX: Szuperkönnyű full-face sisak, lecsatolható állvédővel.

A Viper MX a rendkívül ellenálló Monocoque in mold plus technológiával készült robosztus vázszerkezetnek köszönhetően DH, Freeride és All Mountain felhasználásra is alkalmas. A lecsatolható állvédő belső része puhán bélelt, így az arcunk egy esetleges esésnél nem csak egy kemény műanyag felülettel találkozik. A sisak mellett az állvédő is kiválóan szellőzik, mivel a szájnyílásnál és oldalt is találunk légbevezető nyílásokat. Hasonlóan a kényelmet szolgálja, hogy a sisak a felső részénél a fejünk nem a megszokott szivacsozással, hanem egy beépített hálóval érintkezik, így biztosítva a menetszél folyamatos bejutását és áramlását.

A VIPER MX esetében alkalmazott technológiák:
2 in 1 concept:
Lecsatolható állvédő. Használja a bukót a szivacsozott állvédővel vagy anélkül!
Megerősített tarkóvédelmi zóna:
A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.
AIRfit érintkezésmentes illeszkedés:
Egy minden egyes fejformához egyaránt kényelmesen illeszkedő belső hálónak köszönhetően a fejünk nem érintkezik közvetlenül a sisakkal, így a háló és a sisak közötti részt átjáró hűsítő menetszél biztosítja a maximális szellőzést és a levegő folyamatos áramlását.
Monocoque in mold plus:
Az ütéselnyelő EPS belső váz és a kemény külső héj egyesítése egy robosztus és biztonságos egységet képez, valamint kiváló hőálló képességgel látja el a sisakot.  
Freshair Ventilation szellőzés:
Kifinomult szellőzőrendszer, mely a belső héjban biztosítja a folyamatos szellőzést és kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát.
Pehelykönnyű súly:
A legkisebb súly a legnagyobb védelem mellett. Forradalmi technológiák sora teszi a Casco bukósisakokat rendkívül könnyűvé és biztonságossá.
Napellenzővel, vagy anélkül is használható.

Sisak ára állvédő nélkül: 29.900Ft

+ állvédő: 17.990Ft

Casco sisak aktuális árlista itt megtekinthető

BANNER

Az üzlet a Cofidis Magyarországi Fióktelepének a közvetítője.
Max THM 38,99% Részletek..

 

szep

egkartya

Kérdezzen bátran:

Budai bolt: 0620 3599 521

Endre: 0620 3599 520

06203599504

Kérj visszahívást most!

part2