header2014

Daimor 2 – Daimor 2 Mountain

Hagyományos kialakítású fejvédő megerősített belső merevítéssel.


Már ebben a kategóriában is megtalálható a Frameworx polikarbonát háló, mely az EPS habon belül azáltal erősíti tovább a sisak szerkezetét, hogy egy esetleges becsapódásnál az erőt nagyobb felületen tudja eloszlatni. Fejünket a Freshair szellőzési rendszer tartja hűvösen, a pontos illeszkedést pedig a megújult Disk fit Vario méretállító egységgel tudjuk elérni. A Freshair szellőzőrendszer elülső nyílásai könnyű alumínium rovarhálóval lettek ellátva. A Daimor2 bukósisak elérhető országúti és napellenzővel felszerelt MTB verzióban is.

A Daimor2 és Daimor2 Mountain esetében alkalmazott technológiák:
Kerékpáros fejvédő országúti felhasználásra. (Shilddel ellátott MTB változatban is kapható
Frameworx belső merevítés:
Polikarbonát vázkeret, ami úgy maximalizálja a biztonságot, hogy esésnél a becsapódási energiát a lehető legnagyobb felületen vezeti el. Hatására a sisak kulcsfontosságú részei többszöri becsapódás után sem esnek szét.
Freshair Ventilation szellőzés:
Kifinomult szellőzőrendszer, mely a belső héjban biztosítja a folyamatos szellőzést és kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát.
Monocoque in mold plus:
Az ütéselnyelő EPS belső váz és a kemény külső héj egyesítése egy robosztus és biztonságos egységet képez, valamint kiváló hőálló képességgel látja el a sisakot.  
Disk fit Vario méretállító rendszer: 
Megújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.
Casco Loc csatolórendszer:
Gyors, egykezes nyitás és szuper egyszerű beállítás! A Casco Loc gyorscsatoló rendszer akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.
Alumínium rovarháló:
Robosztus, mégis könnyű rovarháló strapabíró alumíniumból.

Sisak ára: 27.900Ft

Casco sisak aktuális árlista itt megtekinthető

BANNER

Az üzlet a Cofidis Magyarországi Fióktelepének a közvetítője.
Max THM 38,99% Részletek..

 

szep

egkartya

Kérdezzen bátran:

Budai bolt: 0620 3599 521

Endre: 0620 3599 520

06203599504

Kérj visszahívást most!

part2