header2014

Urbanic–TC: Opcionálisan téliesíthető, divatos városi fejvédő.
Az Urbanic–TC-vel a Casco egy megerősített tarkórésszel rendelkező, látványos fejvédőt kínál a mindennapi városi közlekedésben résztvevő bringásoknak. Az egyedi formájú városi bukó exkluzív megjelenésével valamint funkcionális tartozékaival tűnik ki vetélytársai közül. A sisak elülső és felső részén található számos szellőzőnyílásának (Klima-Automatik) köszönhetően, az Urbanic-TC meglepően jó légáteresztő tulajdonsággal bír, ezáltal az extrém városi igénybevétel és magas hőmérsékleti viszonyok mellett is mindig egyenletes klímát biztosít viselőjének.
A legmagasabb szintű biztonsági funkció mellett a cserélhető, színes MyStyle drótoknak köszönhetően a sisak modern és fiatalos divatkiegészítőként is használható, mely tükrözi viselőjének egyéni stílusát és személyiségét. Mindemellett a MyStyle drótok fényvisszaverő tulajdonsággal rendelkeznek és a közlekedésben teljes 360fokos láthatóságot eredményeznek.
A hűvösebb évszakokban fényvisszaverős esővédővel és puha fülvédővel téliesíthető, a belső bélés pedig egyszerűen kivehető és mosható. Három méretben (S,M,L) és ötféle színben kapható.

Urban-TC

Casco Urban-Tc bukósisak

 

Urbanic–TC Plus: Opcionálisan téliesíthető, divatos városi fejvédő prémium kivitelben!

Az Urbanic TC Plus széria az alapmodellhez képest stílusos bőr, egyedi fém és exkluzív carbon kiegészítők kombinálásával lett optikailag tuningolva. Ennek a kimondottan városi modellnek egyediségét nem csak a fényvisszaverős MyStyle zsinórokkal fokozhatod, hanem hat különböző mintájú esővédő huzatot is választhatsz hozzá! A hűvösebb évszakokban esővédővel és puha fülvédővel téliesíthető, a belső bélés pedig egyszerűen kivehető és mosható. Tarkóvédelme maximális és a halántéknál is eredményesebben véd, mint a hagyományos országúti fejvédők. A sisak elülső részén és tetején található szellőzőnyílások (Klima-Automatik) biztosítják a menetszél bejutását és a folyamatos kipárolgást, ezáltal az állandóan optimális fejklímát. Héjszerkezete a legellenállóbb Monocoque in mold combi technológiával lett kialakítva.

 

Urban Tc-Plus bukósisak

Az Urbanic-TC és Urbanic-TC Plus esetében alkalmazott technológiák:
Négy évszakos kialakítás:
Opcionális téli fülvédővel és fényvisszaverős esővédő huzattal szerelhető fel, így az időjárástól és hőmérséklettől függetlenül egész évben használható.
Optikai tuning:
Elegáns bőr pánt, szegecselt metál Casco embléma és stílusos carbon kiegészítők fokozzák az exkluzív összhatást.
KlimaAutomatik szellőzés:
A sisak elülső és felső felületén számos szellőzőnyílás biztosítja a menetszél folyamatos bejutását és a mozgás során termelt meleg levegő kipárolgását, ezáltal az állandóan optimális fejklímát.
Megnövelt tarkóvédelmi zóna:
A hagyományos sisakok esetében védtelenül hagyott fül mögötti tarkórész megerősítésével fokozott biztonság és stabilitás érhető el.
360fokos láthatóság:
Fokozott biztonság a városi közlekedésben! Fényvisszaverős, cserélhető MyStyle zsinórok, melyek 360 fokos szögben, minden oldalról biztosítják a láthatóságot.
Monocoque in mold combi:
Kívül robosztus Hard-shell héjszerkezet, belül könnyű in mold váz. Új könnyűsúlyú kombinációja az ütéselnyelő EPS belső váznak és a kemény külső héjnak.
Disk fit Vario méretállító rendszer: 
Megújult méretállító rendszer, mely a maximális komfort érdekében horizontálisan és vertikálisan is állítható, hogy a lehető legjobban illeszkedjen minden fejformára.
MyStyle zsinór:
Cserélhető színű, fényvisszaverős madzag, mely 360fokos láthatósággal fokozza a passzív védelmet és tükrözi viselőjének egyéni stílusát.
Casco Loc csatolórendszer:
Gyors, egykezes nyitás és szuper egyszerű beállítás! A Casco Loc gyorscsatoló rendszer akár menet közben is egy gyors mozdulattal, egy kézzel is egyszerűen kioldható.
Mosható bélés: Kényelmes, egyszerűen kipattintható és mosható bélés.

Urbanic TC sisak ára: 24.900Ft

Urbanic TC Plus sisak ára: 35.900Ft

Casco sisak aktuális árlista itt megtekinthető

BANNER

Az üzlet a Cofidis Magyarországi Fióktelepének a közvetítője.
Max THM 38,99% Részletek..

 

szep

egkartya

Kérdezzen bátran:

Budai bolt: 0620 3599 521

Endre: 0620 3599 520

06203599504

Kérj visszahívást most!

part2