header2014

Casco kerékpáros bukósisakok

Casco sisakok és technológiák

Casco - Az európai sisakmanufaktúra.
A családi tulajdonban lévő német CASCO cég 1989-es alapítása óta kizárólag prémium minőségű sisakok gyártására fókuszál. A vállalat filozófiája, hogy olyan termékeket állítson elő, melyek a legmagasabb szintű védelmet, funkcionalitást és kényelmet biztosítják, ám a CASCO sokkal több, mint egy kivételes design-koncepció: az egyedi formavilág és exkluzív megjelenés mellett jól átgondolt fejlesztések sora teszi a céget Európa egyik vezető sisakmárkájává. A termékpalettán az egyedi kerékpár-, lovagló- és sí sisakok mellett saját fejlesztésű mágneses csatlakozású síszemüvegek, valamint fotokromatikus napszemüvegek is megtalálhatók.


A CASCO csapata sosem elégszik meg a pillanatnyi eredményekkel, sőt, jellemzően évről évre innovatív és izgalmas újdonságokkal tűnik ki versenytársai közül. Éppen ezért nem meglepő, hogy az elmúlt években a cég számos saját szabadalommal hívta fel magára a nemzetközi szakma figyelmét. A márka sikerei szoros összefüggésben állnak az állandó fejlesztésekkel, a szigorú termékteszteléssel és az élsportolók támogatásával, ezért a CASCO többek között számos olimpiai és világbajnokot is bevon az új termékek fejlesztésébe.

 


A CASCO márka prémium kerékpáros fejvédői megfelelnek a legszigorúbb biztonsági elvárásoknak, mindemellett a cég a „The Style of Protection” mottó szellemében a sisakok divatos megjelenésére is kiemelt hangsúlyt fektet. A CASCO bukósisakok viselete nemcsak a fejsérülések elkerülése érdekében ajánlott, hanem modern és fiatalos divat kiegészítőként is, amely tükrözi viselőjének egyéni stílusát és személyiségét.

Frameworx belső merevítő háló:

 

Casco adaptív Aerodinamika:

 A Casco adaptív aerodinamika technológia lényege, hogy a bukósisak alkalmazkodjon a különböző testtartások által szabott levegő áramlási feltételekhez, és mindig a legjobb teljesítményt nyújtsa.
Többszörösen lekerekített élek segítenek csökkenteni az indukált légellenállást.
Mindig megfelelő hűtés a fejnek. Nem csak ideális körülmények között.

Casco

Sportiv-TC Plus: Kényelem és elegancia minden évszakban. Plus kiegészítőkkel!

Activ-TC: A tesztgyőztes!

SPEEDster-TC Plus: aerodinamikus fejvédő integrált szemvédelemmel.

SPEEDairo: szellőzés és aerodinamika mesterfokon.

Casco kerékpáros bukósisak árlista itt elérhető..

 

 

 

BANNER

Az üzlet a Cofidis Magyarországi Fióktelepének a közvetítője.
Max THM 38,99% Részletek..

 

szep

egkartya

Kérdezzen bátran:

Budai bolt: 0620 3599 521

Endre: 0620 3599 520

06203599504

Kérj visszahívást most!

Kerékpárválasztó

part2